Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 007813-HG-01/04 | TATLAR KÖYÜ/BOLU/TÜRKİYE | AKPİLİC | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C1- BOZULABİLİR HAYVANSAL ÜRÜNLER İÇİN HELAL KESİM & İŞLEME-KANATLI HAYVAN ETLERİ (EL İLE KESİM) YAPILMAKTADIR.
ET VE ET ÜRÜNLERİ (BEYAZ ET)-EL İLE KESİM YAPILMAKTADIR.
- TAVUK GÖVDE ETLERİ (KARKAS)
- TAVUK PARÇA ETLERİ - BUT
- TAVUK PARÇA ETLERİ - GÖĞÜS
- TAVUK PARÇA ETLERİ - KANAT
- TAVUK - SAKATAT
- ÇİĞ TAVUK ETİ - PARÇALANMIŞ, PARÇALANMAMIŞ
-DONDURULMUŞ-TAVUK GÖVDE ETLERİ (KARKAS)
-DONDURULMUŞ-TAVUK PARÇA ETLERİ - BUT
-DONDURULMUŞ-TAVUK PARÇA ETLERİ -GÖĞÜS
-DONDURULMUŞ- TAVUK PARÇA ETLERİ - KANAT
-DONDURULMUŞ-TAVUK - SAKATAT
-DONDURULMUŞ-ÇİĞ TAVUK ETİ - PARÇALANMIŞ, PARÇALANMAMIŞ
|
|